Wat is Ademwerk?

Ademwerk is een techniek die je aanwezigheid naar het nu brengt. Een krachtig instrument om ballast los te laten en verwondingen op je ziel te helen.

Er worden simpele ademtechieken toegepast om het natuurlijk healingsproces van elke deelnemer te activeren.Het gebruik van de combinatie van een bepaald patroon in een versnelde ademhaling, en sjamanistische en rustige muziek in een veilige en rustige setting maakt dat iedere deelnemer wordt gesteund in het ingaan van een onconvencionele bewustzijnstoestand.

De innerlijke helende gids is diegene die het proces in gang zet. De inhoud en kwaliteit van deze sessie is voor iedere deelnemer uniek en hangt af van de intentie die is neergezet door de deelnemer zelf en ook van zijn of haar privé levensomstandigheden.Sommige themas zijn collectief maar geen sessie is hetzelfde.De sessies kunnen in een groep zijn of individueel. Gewoonlijk gebeuren tijdens een sessie de meest wonderbaarlijke dingen.

Ademwerk voordelen

Adem brengt je verder dan traditionele cognitieve therapien om je een dieper, non-verbale weg naar heling te laten zien en voelen. Daardoor kan je vaak beter begrijpen welke gevolgen je geboorte op je hebben gehad en op je zelfbeeld en zelfwaardering. Op je relaties, interacties in je familie en andere dingen in het leven waar je moeite mee zou kunnen hebben.Het leidt tot meesterschap van jezelf en heeft het vermogen om trauma’s te helen en onderdrukte emoties de ruimte te geven.

Ademwerk is ook een introspectief proces dat de mogelijkheid geeft om oude patronen en conditioneringen te doorzien en los te laten die  je leven niet meer dienen.Het is een veilig en zacht proces dat jou aanmoedigd om je eigen behoeftes centraal te stelen.Het bewerkstelligd vitale transformatie en verandering die blijvend is. Een ademsessie duurt ongeveer één uur.
Adem is leven!!!

 

Wat zal ik meenemen?

Draag comfortabel en gemakkelijk kleding en neem wat ruimte voor integratie na de sessie.

 

Duration: 1 hour 
Group session: €35/person
Individual session: €85/person
Contact me!