Wat is Ayahuasca?

Ayahuasca is op dit moment erg populair. Wanneer je deze amazonethee drinkt word je meegenomen in een innerlijke reis naar jezelf. Gebeurtenissen in je leven die diepe indukken hebben achtergelaten en emoties die je lang hebt weggestopt komen weer voorbij zodat je het weer kunt voelen, herkennen en vanuit een ander perspectief kan bekijken op weg naar heling en acceptatie. Ook vorige levens komen soms voorbij zodat je de rode draad kunt zien. Door dit te doen is het mogelijk de oorzaak van ongewenst gedrag en vervelende gewoonten en verslavingen op te sporen . Ayahuasca toont je de gereedschappen voor verandering en acceptatie. Het is echter aan jou wat je daar mee doet, daarom is tijd voor integratie en stilte belangrijk na een sessie.Soms is dit heel comfronterend en heftig omdat je innerlijk sabouteur wordt uitgeschakkeld en je imago of maskers niet meer gelden. Je naakte ware zelf komt tevoorschijn. Met alle schoonheid en minder leuke kanten die helemaal bij het mens zijn horen.

Ayahuasca voordelen

Moeder Ayahuasca  wijst je de weg naar aanvaarding en verantwoordelijkheid voor je eigen leven zonder oordel en heel liefdevol. Maar ook standvastig en confronterend. Jou innerlijke saboteur geldt in deze reis niet. Een compassievolle moeder die je een spiegel voorhoudt en met geduld de waarheid onthult is hoe madrecita werkt. Doordat je je kunt bevrijden van angsten, remmingen en beperkingen komt stapsgewijs je volledige potentieel vrij.

Ayahuasca biedt de hulpmiddelen en het is aan jou hoe je de lessen integreert, daarom is het belangrijk om ruimte en tijd te nemen na de ceremonie. Mijn ceremonies worden gehouden vanuit een sjamanistische, veilig , liefdevolle setting.

Alle levende wezens zijn verbonden door de energie van de bron waar we allen uit voortkomen. Het werk met de medicijnplanten maakt mogelijk dit helder te voelen en brengt je in contact met de goddelijke vonk die we allen bezitten.

 

Groepssessies (max 10 people)

Voor de ceremonie is er een sharingcirkel en een ademsessie.We beginnen in de late middag en eindigen ergens in de nacht. Na de ceremonie blijf je slapen en er wordt wat gegeten. We eindigen met de gelegenheid om je ervaringen in de groep te delen en wat adviezen voor integratie.
Voordat je zo een reis gaat maken zijn wat voedings aanpassingen dmv vasten en onthouden van medecijnen en alcohool nodig. Meer info volgt na het boeken.Een intake voorafgaande aan de ceremonie is ook belangrijk zodat ik mij kan afstemmen op jou en wat je nodig zou kunnen hebben.

Individuale ceremony

Kunnen ook van enorm belang zijn zodat je alle aandacht krijgt, om in je eigen proces te duiken, en niet door anderen word afgeleid.
Gedurende een individuele sessie ben ik de hele tijd bij je om je te begeleiden in je processen en te zorgen dat de omgeving veilig en rustig is tijdens je reis. Zo kan het meest profijt worden gehaald.Een sessie duurt van 4 a 8 uren en kan worden gehouden in de dag of nacht, dat is aan jou. 

Twee en driedaagse retreats zijn ook mogelijk. Neem contact met mij op voor het boeken daarvan.

Wat zal ik meenemen?

Draag comfortabel en gemakkelijk kleding en neem wat ruimte voor integratie na de sessie.

 

Duur: Van 4 a 8 uur
Groepssessies: €180
Een op een: €300
Contact me!